Οργάνωση Γη + Women in Action

Η Οργάνωση Γη (http://www.organizationearth.org/ ) ενισχύει την συνάντηση «Actually I Can», που πραγματοποιείται στις 2 Νοεμβρίου 2014 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση από την Οργάνωση Women in Action. H συνάντηση αυτή φέτος, είναι αφιερωμένη στη προσπάθεια της σύγχρονης γυναίκας να αναλάβει πρωτοβουλίες στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον όπως δημιουργείται σήμερα.

organosigi

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες οι γυναίκες αναπτύσσουν πρωτοβουλίες σε όλα τα μέρη του κόσμου, δημιουργώντας ενεργές ομάδες και δίκτυα που αναγνωρίζουν το σημαντικό ρόλο που μπορεί να παίξει η γυναίκα στη προσπάθεια για ένα βιώσιμο μέλλον.

Μέσα από τους πολλαπλούς ρόλους της η γυναίκα είναι παρούσα στο σπίτι, στο σχολείο, στην επιχείρηση, στη κοινωνία, τις περισσότερες φορές έχοντας ταυτόχρονα και το ρόλο της μητέρας.Η προσπάθεια της ίδιας της κοινωνίας να απαντήσει στις σύγχρονες περιβαλλοντικές και κοινωνικές προκλήσεις περνάει μέσα από την ενημέρωση, τη συλλογική δράση, την ευαισθητοποίηση της οικογένειας, την επιχειρηματική πρωτοβουλία την καθημερινή επιλογή που εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο αναπτύσσουν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: